Γαλατασαράι: Ο Μουσλέρα έσωσε αντίπαλό του από τραυματισμό (vid)

muslera

bet365

Σπουδαίος Μουσλέρα κατάφερε τελευταία στιγμή να σπρώξει τον Ροζιέ αποτρέποντας έτσι μια σύγκρουσή του με το δοκάρι.

Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης είναι ένας από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, αλλά χάρη στον Φερνάντο Μουσλέρα, έχει κερδίσει ένα νέο, πολύτιμο κεφάλαιο στην ιστορία του. Στο τελευταίο ματς με την Μπεσίκτας, ο τερματοφύλακας της Γαλατασαράι έσπευσε ενστικτωδώς να βοηθήσει τον Βαλεντίν Ροζιέ, σώζοντας τον αντίπαλό του από μια οδυνηρή σύγκρουση με το δοκάρι. Χάρη στην ευγενική του στάση κέρδισε τον σεβασμό της αντίπαλης πλευράς.

Το προαναφερθέν περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (21/10) για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Τουρκίας. Μετά από ένα κλειστό ματς, η Γαλατασαράι κέρδισε εντός έδρας με 2-1 χάρη στο διπλό του Μάουρο Ικάρντι, αλλά η πράξη του Μουσλέρα, που επιβεβαίωσε ότι δεν είναι μόνο καλός τερματοφύλακας, αλλά πάνω από όλα σπουδαίος άνθρωπος, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

Ο 37χρονος Ουρουγουανός εντυπωσίασε όταν ο παίκτης της Μπεσίκτας έχασε ελαφρώς τη μπάλα και γλίστρησε στον αγωνιστικό χώρο και αναπόφευκτα κατευθυνόταν προς το δοκάρι, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει σοαβρό τραυματισμό, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων του πρόσφερε ένα χέρι βοήθειας.

Είδε ότι η μπάλα περνούσε την εστία του σε απόσταση ασφαλείας και την τελευταία στιγμή κατάφερε να απωθήσει τον αντίπαλό του και να τον προστατέψει από μια επικίνδυνη σύγκρουση.

Δείτε το βίντεο:

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα