Τουρκία: Ακόμα σοκαρισμένος ο διαιτητής που δέχθηκε την επίθεση - «Μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν»

meler_referee1
Σοκάρουν οι πρώτες δηλώσεις του Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, του διαιτητή που ξυλοκοπήθηκε κατά τη διάρκει του Ανκαραγκουτσού - Ρίζεσπορ.

Στον απόηχο της σοκαριστικής επίθεσης που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού ο ρέφερι Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ εξακολουθεί να ζει η ποδοσφαιρική Τουρκία.

Ο νεαρός διαιτητής δέχθηκε μπουνιά από τον Φαρούκ Κοτσά στο ματς με τη Ρίζεσπορ κι έπειτα κλωτσιές από διάφορους παίκτες, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να επουλωθούν τα τραύματά του. Τα πρωταθλήματα στη χώρα έχουν «παγώσει» μέχρι νεοτέρας ενώ σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε ο Τούρκος διαιτητής προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

«Ο Φαρούκ Κοτσά μού έδωσε μία μπουνιά κάτω από το αριστερό μάτι και έπεσα στο έδαφος. Ενώ ήμουν πεσμένος, όλοι μου έδωσαν κλωτσιές αρκετές φορές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος. Μπροστά στους βοηθούς μου, ο Κοτσά μού είπε "Θα σε σκοτώσω".

Θα καταθέσω μήνυση εναντίον εκείνου και των άλλων ατόμων που με έδειραν. Δεν θέλω να κάνω συμβιβασμούς. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στην Τουρκία συζητείται έντονα το ενδεχόμενο ξένων διαιτητών, αφού οι Τούρκοι ρέφερι θέλουν να συμπαρασταθούν στον συνάδελφό τους και να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα