Πρόεδρος Αντάνα: «Φεύγουν οι Σαρί και Γκραβιγιόν, παίζει πολύ καλά ο Σισέ»

Newsroom
Πρόεδρος Αντάνα: «Φεύγουν οι Σαρί και Γκραβιγιόν, είμαστε ικανοποιημένοι από τον Σισέ»

bet365

Ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμίρσπορ, Μουράτ Σαντσάκ δήλωσε πως οι Γκραβιγιόν και Σαρί, που έχουν συνδεθεί αμφότεροι για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θα αποχωρήσουν από την ομάδα

Την οριστική αποχώρηση των Άντριου Γκραβιγιόν και Γιουσούφ Σαρί επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρέοδρος της Αντάνα Ντεμίρσπορ. Ο Μουράτ Σαντσάκ σε δηλώσεις του στην Spor Arena τόνισε πως μαζί με τον Μάριο Μπαλοτέλι θα αποχωρήσουν και οι προαναφερθέντες δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συνδεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Παναθηναϊκό μέσω δημοσιευμάτων από την γείτονα χώρα.

Φυσικά, ξεκαθάρισε πως οι Γκραβιγιόν και Σαρί θα μετακινηθούν επιλέγοντας την πρόταση εκείνη που θα συμβαδίζει περισσότερο και με τα συμφέροντα της ίδιας της ομάδας. Μάλιστα, όσον αφορά την περίπτωση του πρώτου τόνισε πως ο Πάπε Αμπού Σισέ, που ήρθε το καλοκαίρι στο κλαμπ από τον Ολυμπιακό, παίζει αρκετά καλά και πήρε τη θέση του 25χρονου στόπερ από την Γουαδελούπη.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό από τις δηλώσεις του:

Δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μας με τον Μπαλοτέλι, ο οποίος μολονότι την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Επιπλέον, θα φύγουν από την ομάδα ο Άντριου Γκραβιγιόν κι ο Γιουσούφ Σαρί. Ο Παπ Αμπού Σισσέ που αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αντί του Γκραβιγιόν και παίζει πολύ καλά. Ο Γιουσούφ Σαρί έχει απασχολήσει πολλές ομάδες κι η Αντάνα Ντεμιρσπόρ θα συζητήσει με τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ώστε να επιτευχθεί μία συμφωνία που να συμφέρει την ομάδα».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα