Κυριάκος Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που εκφράζει τη δική μας σκέψη»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε για το θέμα Λουτσέσκου

bet365

Η τοποθέτηση από τον Κυριάκο Κυριάκο σε μια προσπάθεια να μπει ένα τέλος στο θέμα με το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Καμία διάθεση εκ μέρους του ΠΑΟΚ να δώσει συνέχεια στο… ροντέο που άρχισαν από τον Παναθηναϊκό με την αποστολή εξωδίκου προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τη δημόσια τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου, με την οποία το μέλος του Δ.Σ. και διευθυντής επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, θέλησε να βάλει ένα τέλος στο θέμα της ημέρας.

Οι «ασπρόμαυροι» δε θέλουν να δώσουν συνέχεια στο πινγκ πονγκ ανακοινώσεων και διαρροών, όπως η τελευταία της «πράσινης» ΠΑΕ στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ».

Με δημόσια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Κυριάκος Κυριάκος... συμφώνησε με την συγκεκριμένη τοποθέτηση και με δόση χιούμορ τόνισε:

«Ο κόσμος μας θέλει αγαπημένους. Να μη μαλώνουμε. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που εκφράζει τη δική μας σκέψη», συμπληρώνοντας πως η ενασχόληση του ΠΑΟΚ με το συγκεκριμένο ζήτημα «τελειώνει εδώ».

Η ανάρτηση του Κυριάκου

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα