Μπεσίκτας: Η διοίκηση διατηρεί τη στήριξή της στον Σάντος, αλλά ζήτησε το Κύπελλο

Μπεσίκτας: Η διοίκηση διατηρεί τη στήριξή της στον Σάντος, αλλά ζήτησε το Κύπελλο

Σάντος

bet365

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Τούρκου δημοσιογράφου η Μπεσίκτας συνεχίζει να στηρίζει τον Φερνάντο Σάντος αλλά θέλει να δει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, αλλά και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Η διοίκηση της Μπεσίκτας συναντήθηκε με τον προπονητή του κλαμπ, Φερνάντο Σάντος, αφού εκείνε μέτρησε δύο ήττες σε ισάριθμα τα τελευταία παιχνίδια και η εικόνα της ήταν πολύ κακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τούρκου δημοσιογράφου, Σερτσάν Ντικμέ οι ιθύνοντες των «μαύρων αετών» ξεκαθάρισαν στον Πορτογάλο τεχνικό πως συνεχίζει να έχει την αμέριστη στήριξή τους σε όποια απόφαση κι αν πάρει, όμως ξεκαθάρισαν πως περιμένουν να δουν βελτίωση στην εικόνα της ομάδας άμεσα.

Μάλιστα, ξεκαθάρισαν τόσο στον ίδιο τον Φερνάντο Σάντος όσο και στους παίκτες πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας, μετά και τον αποκλεισμό των Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ αποτελεί υποχρεώση για το κλαμπ και ότι αν αυτό δεν συμβεί τελικά, τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με 46 βαθμούς, τρεις πίσω από την τρίτη Τραμπζονσπόρ με την οποία δίνει «μάχη» για το... εισιτήριο του Europa League ενώ στο Κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Άνγκαρακουτσού των Κίτσιου και Χατζηγιοβάνη.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα