Φενέρμπαχτσε - Ντέμιρσπορ 4-2: «Τεσσάρα» και έκτη διαδοχική νίκη πριν τον Ολυμπιακό

dzeko_fener

bet365

Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Conference League η Φενέρμπαχτσε υπέταξε την Αδάνα Ντέμιρσπορ με 4-2.

Από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί στο Super Cup με την U19 η αναμέτρηση με την Αδάνα Ντέμιρσπορ στην Κωνσταντινούπολη για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν η τελευταία πριν τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Conference League. H ομάδα του Καρτάλ επικράτησε με 4-2, έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και τρέχει αήττητο σερί 20 αγωνιστικών με 16 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στη δεύτερη θέση το κλαμπ της Πόλης, στο -2 από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Γαλατάσαραϊ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μουλντούρ πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Ντζικού άνοιξε το σκορ με το κεφάλι. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι ισοφαρισαν έπειτα από μεγάλο λάθος του δεύτερου τερματοφύλακα της Φενέρ (στον πάγκο ο Λιβάκοβιτς). Ο Εγκιρμπαγιάτ έκανε κακή πάσα, ο Μπαλοτέλι έκλεψε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1.

Το σύνολο Καρτάλ ανέκτησε προβάδισμα με γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Καχβετσί έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Τζέκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ντρίμπλαρε έναν αντίπλαο και σκόραρε με εξαιρετικό πλασέ. Στο 70' ο Τάντιτς έκλεψε την μπάλα σε διαγώνια θέση αρκετά στο κέντρο, είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και τον «κρέμασε». Ο Μπαράσι μείωσε προσωρινά στο 80' και στο 85' ο Ντουρσούν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τη Φενέρ στο Φάληρο στις 11 Απριλίου (19:45) και η ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Απριλίου.

Η σύνθεση της Φενέρ: Εγκιρμπαγιάτ - Μουλντούρ, Ντζικού, Ούστεργολντ, Καντίογλου - Κρούνιτς, Ζούιτς - Καχβετσί (80' Ντουρσούν), Σιμάνσκι, Τάντις - Τζέκο

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα