ΑΕΚ Β' - ΟΦ Ιεράπετρας 0-1: Πέρασαν με διπλό από το «Σεραφείδειο» οι Κρητικοί

Newsroom
ΑΕΚ Β' - ΟΦΙ

bet365

Ακόμα μια ήττα γνώρισε η ΑΕΚ Β' με τον ΟΦ Ιεράπετρας να φεύγει με το τρίποντο (0-1) από το «Σεραφείδειο».

Νικηφόρα πέρασε από τα Σπάτα ο ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος υποχρέωσε την ΑΕΚ Β' στη 12η ήττα της τη φετινή σεζόν με την κρητική ομάδα να περνάει με το διπλό (0-1) από το «Σεραφείδειο».

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με την ΑΕΚ Β' να απειλεί στο 27', αλλά ο Μπότος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, ενώ εν συνεχεία ο Τζούντα Γκαρσία είδε το σουτ του να κοντράρει στα σώματα. Ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε το προβάδισμα στο 63', όταν ο Μπλάνκζαου γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μίλερ προλαβαίνοντας τον Λάτσι βρήκε δίχτυα για το 0-1.

Με το γκολ αυτό οι Κρητικοί πήραν και το τρίποντο πανηγυρίζοντας τη δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 καθώς η ΑΕΚ Β' παρά την πίεση που άσκησε και τις καλές στιγμές που είχε με Γεωργέα και Σταμούλη στο τελευταίο τέταρτο δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Σταμούλης, Κάτσικας, Λάτσι, Γεωργέας (81′ Σταμούλης), Γερολέμου, Νούλας (46′ Ρουκουνάκης (55′ λ.τ Παρράς), Τζούντα Γκαρσία, Πιτιλάκος (63′ Κορομηλάς), Μπότος, Απ. Χριστόπουλος (55′ Κοσίδης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Κυρίτσης, Καραγιάννης (71′ Καραμπέτσος), Στάμου, Ίτσιος, Ζήσης, Τσορνομάζ, Μπλανκ Καζάου (89′ Κάρδαρης), Μούλερ (82′ Παπαδάκης), Κατάλντι, Ντέντλερ, Βουό.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου

Σάββατο 29/4
ΑΕΚ Β' - ΟΦ Ιεράπετρας 0-1
Ολυμπιακός Β' - Καλλιθέα 5-4
Παναχαϊκή - ΠΑΟ Ρουφ 1-0
Χανιά - Αιγάλεω 2-1
Επισκοπή - Ηλιούπολη 0-1
Καλαμάτα - Απόλλων Σμύρνης 0-0
Ηρόδοτος - Προοδευτική 0-3 α.α.

Ρεπό: Κηφισιά

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα