Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' 2-1: Νίκη με ανατροπή στο 93' για τους γηπεδούχους

Newsroom
Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β'

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παρά το γεγονός ότι κατέβηκε στο ματς με 13 παίκτες στην αποστολή κατάφερε να γυρίσει το ματς επί της ΑΕΚ Β' και να επικρατήσει με 2-1 στην πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της SL2.

Με 25 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς στην Καρδίτσα λόγω απουσίας ασθενοφόρου από το γήπεδο και παρά το γεγονός ότι η Αναγέννηση είχε στην αποστολή μόλις 13 ποδοσφαιριστές, κατάφερε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 επί της ΑΕΚ Β'.

Η ΑΕΚ Β' πήρε το προβάδισμα στο 27' με γκολ του Αποστόλη Χριστόπουλου με την Ένωση να διατηρεί χωρίς προβλήματα το προβάδισμα και την Αναγέννηση να αμύνεται μαζικά.

Ωστόσο, η Αναγέννηση στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 62' με δυνατό σουτ του Ξύδα.

Στο 93' οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» για δεύτερη φορά κάνοντας την ανατροπή με τέρμα του Βερνάρδου που έδωσε στο τέλος τη νίκη στην Αναγέννηση.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μπούζας, Ζάγγος, Ελιβέλτο, Βερνάρδος, Ξύδας, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Γιάλοου, Φοφανά, Πανεράς, Λεφράνκ, Ανδρικόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Βορείου Ομίλου:

Σάββατο 23/9
Μακεδονικός - Ηρακλής 0-0

Κυριακή 24/9
Κοζάνη - Αιολικός 1-2
Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' 2-1
ΑΕΛ - Καμπανιακός 2-1

Δευτέρα 25/9
ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Λεβαδειακός

*Το Νίκη Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας έχει αναβληθεί με την ομάδα του Αλμωπού να έχει δικαιωθεί στην έφεση που άσκησε στην ποινή αποκλεισμού της από το πρωτάθλημα της SL2.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα