Αναγέννηση Καρδίτσας: Το έγγραφο της FIFA που αναιρεί το ban

Αναγέννηση Καρδίτσας: Το έγγραφο της FIFA που αναιρεί το ban

Newsroom
anagennisi karditsas

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας φαίνεται πως ξεπέρασε τον «σκόπελο» για ενδεχόμενη αποβολή της από το πρωτάθλημα της Super League 2.

«Θέμα» με τη συμμετοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας προέκυψε λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, όταν λόγω ban που της είχε επιβληθεί από τη FIFA η ομάδα διέθετε μόνο 14 ενεργά συμβόλαια. Ολα αφορούσαν παίκτες της που συνέχιζαν από την περασμένη σεζόν, αφού λόγο της σχετικής ποινής δεν μπορούσαν να ισχύσουν εκείνα των καλοκαιρινών της αποκτημάτων.

Την ίδια στιγμή στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρεται πως «ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας» και αυτόματα το μέλλον της έδειχνε αβέβαιο.

Η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» ήταν από την πρώτη στιγμή καθησυχαστική πως το ζήτημα θα διευθετηθεί, ενώ έγινε κανονικά ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ Β' όπου και επικράτησε 2-1.

Πλέον η υπόθεση φαίνεται πως θεωρείται λήξαν, αφού η τοπική εφημερίδα «Νέος Αγών» ανάρτησε στην ηλεκτρονική της έκδοση και το έγγραφο που έστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στην Αναγέννηση, μέσω του οποίου την ενημερώνει πως το ban της δεν βρίσκεται πια σε ισχύ.

Με γνώμονα αυτό θα μπορέσουν να εγγραφούν και οι νέοι παίκτες στο ρόστερ της.
..

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα