Superleague 2, Βόρειος όμιλος: Νικήτρια στο ντέρμπι η ΑΕΛ, διπλό του Λεβαδειακού με buzzer beater στη Νίκη Βόλου

Newsroom
Μελ

bet365

Με το γκολ του Κοσονού στο 87’, η ΑΕΛ επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου. Τρίποντο για Αναγέννηση Καρδίτσας, Κοζάνη και απίθανο buzzer beater του Λεβαδειακού στον Βόλο.

Ένα δύσκολο αλλά σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η ΑΕΛ στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο κόντρα στον Ηρακλή (1-0) στη Θεσσαλία. Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε το διπλό με τρελό buzzer beater στην έδρα της Νίκη Βόλου. Στην κορυφή ανέβηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη νίκη κόντρα στον Αιολικό (3-1) ενώ τους τρεις βαθμούς πήρε και η Κοζάνη απέναντι στον Μακεδονικό (2-0).

ΑΕΛ - Ηρακλής 1-0

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κοσονού στο 87’, η ΑΕΛ έφυγε με τη νίκη από το ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλία όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «βυσσινί» ο Παύλος Δερμιτζάκης. Σε ένα παιχνίδι που λίγες σημαντικές ευκαιρίες αλλά αρκετή ένταση για το τρίποντο, οι «βυσσινί» χρειάστηκαν το εξαιρετικό πλασέ του 19χρονου Κοσονού, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στο ύψος της περιοχής, εκτέλεσε τον Βελλίδη και έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Σκόρερ: 87’ Κουσουνού

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (66′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (66′ Κοσσονού), Πλέγας, Αντράντα, Μαυριάς (90+1′ Γιανναράκης), Πεντρόσο, Όγκμποε.

Ηρακλής: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Βιτλής, Δοϊράνλης, Λύγκας (79′ Γκάγιτς), Εμπόι, Σίλβα, Κουντουριώτης (79′ Τσουμάνης), Κούστα (58′ Στοΐσεβιτς).

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιολικός 3-1

Τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς επικράτησε με 3-1 του Αιολικού και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και ο Κοκκίνης ήταν ο άνθρωπος που έβαλε μπροστά σκορ την ομάδα της Καρδίτσας στο 34ο λεπτό όταν με σουτ νίκησε τον Μιλόγεβιτς για το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Μανούσο στο 61’,. ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ωραίο πλασέ. Το 1-1 δεν έμεινε για πολύ καθώς ο Ξύδας, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, άφησε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σταμόπουλος που με κεφαλιά στο 88’ έκανε το 3-1 για την ομάδα της Καρδίτσας.

Σκόρερ: 34’ Κοκκίνης, 68’ Ξύδας, 88’ Σταμόπουλος - 61’ Μανούσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σαλαμούρας, Κοκκίνης (65′ Κέρθι), Ελιβέλτο, Βερνάρδος (65′ Ξύδας).

Αιολικός: Μιλόγιεβιτς, Μαξιμένκο, Λουμανσρούμπεν, Γιόκε, Μανούσος, Ζάκαριτς, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (59′ Ασαχμπάρ), Κόρντιτς (59′ Λαγός), Ουνγιαλίδης.

Κοζάνη - Μακεδονικός 2-0

Με 2 γκολ στο α' μέρος η Κοζάνη επιβλήθηκε εντός έδρας του Μακεδονικού. Ο Καλλέργης με κεφαλιά άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό. Ακολούθησε και άλλο τέρμα, αυτό του Πάνου με πέναλτι στο 32ο λεπτό για να έρθει έτσι το 2-0 και η Κοζάνη να μειώσει τη διαφορά της από τον Μακεδονικό στη βαθμολογία στον μόλις έναν βαθμό.

Σκόρερ: 4′ Καλλέργης, 32′ Πάνος

Κοζάνη: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Γραμμένος και Ποζατζίδης.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Προβυδάκης, Λυμπεράκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Μελετίδης, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Τσουκάνης και Μπιανκόνι.

Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός 0-1

Ο Λεβαδειακός με τον Λιάγκα στο... τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Νίκης Βόλου. Το γκολ σε μία σημαντική νίκη για τους Βοιωτούς ήρθε στο 93' ενώ ο Συμελίδης, είχε δοκάρι με σουτ του στο 69ο λεπτό. Σκόραρε εν τέλει με σουτ ενώ η Νίκη είχε την αποβολή του Πέττα στο 93' (ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 84'), τελειώνοντας έτσι τον αγώνα αυτόν με 10 παίκτες.

Στις τάξεις της Νίκης Βόλου πάντως - η οποία είχε τουλάχιστον 3 καλές φάσεις για γκολ στον αγώνα - υπάρχει πολύ μεγάλη ενόχληση και δυσαρέσκεια για τη διαιτησία και ειδικά για τη φάση του 0-1. Και αυτό διότι θεωρούν πως υπήρχε διπλό φάουλ πριν το κόρνερ του Λεβαδειακού από το οποίο προήλθε μετά το γκολ των φιλοξενούμενων.

Σκόρερ: 90+3' Λιάγκας

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Αναστασίου, Τοπαλίδης (84′ Να’α), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (84′ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης (67′ Λίταινας), Κρητικός (57′ Ριμπέιρο) και Κάσσος.

Λεβαδειακός: Κροφ, Τσάπρας, Μπελμοντέ, Ρομό (46′ Τσιριγώτης), Μεχία (39′ λ.τ Χάμοντ), Πίρινεν, Γιαννιώτας, Σωτηράκος, Λιάγκας, Λούα Λούα (46′ Κουάντρα (62′ Συμελίδης) και Πολέττο (79′ Νικολιάς).

Βαθμολογία

1. Αναγέννηση Καρδίτσας 7
2. ΠΑΟΚ Β' 6
3. Λεβαδειακός 6
4. ΑΕΛ 6
5. Μακεδονικός 4
---------------------
6. Καμπανιακός 3
7. Αιολικός 3
8. ΑΕΚ Β’ 3

9. Κοζάνη 3
10. Ηρακλής 2
11. Νίκη Βόλου 0
----------------------
12. Αλμωπός Αριδαίας 0
13. Απόλλων Πόντου 0

*Λεβαδειακός, Καμπανιακός έχουν ένα ματς λιγότερο

*Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Πόντου έχουν δύο ματς λιγότερα

Επόμενη αγωνιστική (4η)

Κυριακή (15/10 – 16:00)

Νίκη Βόλου-Κοζάνη

Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου

Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’

Αιολικός-ΑΕΛ

Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΚ Β'

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα