Superleague 2 - Νότιος όμιλος: Ο Μαρότα ανέβασε την Athens Kallithea στην κορυφή, μεγάλη νίκη της Ηλιούπολης κόντρα στα Χανιά

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με γκολ του Μαρότα στο 86', η Athens Kallithea επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας και εκμεταλλεύτηκε την ήττα των Χανίων στην έδρα της Ηλιούπολης (1-0), πατώντας στην κορυφή. Στο... μηδέν Τηλυκράτης και Γιούχτας.

Αλλαγές στις πρώτες θέσεις είχαμε στον Νότιο όμιλο της Superleague 2 μετά τα παιχνίδια της Κυριακής (10/12) για την 11η αγωνιστική. Τα Χανιά ηττήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική από την αναγεννημένη Ηλιούπολη (1-0) με αποτέλεσμα να πέσουν από την πρώτη θέση και εκεί να βρεθεί η Athens Kallithea που με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησε της Καλαμάτας. Στο μηδέν Τηλυκράτης και Γιούχτας.

Ηλιούπολη - Χανιά 1-0

Σκόρερ: 20' Φουρλάνος

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η Ηλιούπολη καθώς επικράτησε με 1-0 της ΠΑΕ Χανιά και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου παρουσιάστηκε πιο έτοιμοι από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προέρχονταν από την βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Β' και μπήκαν από την αρχή δυναμικά στο ματς. Στο 20ο λεπτό ο Σπύρος Φουρλάνος ήταν ο άνθρωπος που με το δικό του γκολ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα καθώς με κεφαλιά νίκησε τον Καλογεράκη για το 1-0. Αν και οι Κρητικοί πίεσαν στα τελευταία λεπτά, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Ηλιούπολη μείωσε τη διαφορά από την κορυφή.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Χάγκαν, Ράμος, Ασίγκμπα, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπαστακός, Βασιλούδης.

ΠΑΕ Χανιά: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νίκολιτς, Τσορνομάζ, Σιλά, Λέμονης, Ντίας, Ελευθεριάδης, Μάναλης, Μανουσάκης.

Athens Kallithea - Καλαμάτα 1-0

Σκόρερ: 86' Μαρότα

Η Athens Kallithea με τη σειρά της είπε... ευχαριστώ στην Ηλιούπολη και πάτησε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου καθώς επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Καλαματάς και προσπέρασε τα Χανιά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη στιγμή για να προηγηθούν αλλά το σουτ του Μπαράλες στο 11ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη. Τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, το Μαρότα εμφανίστηκε ως λυτρωτής για τους γηπεδούχους καθώς στο 86' νίκησε τον Γιαννίκογλου και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ομάδα του, στέλνοντάς την στο +1.

Athens Kallithea: Κότσαρης, Μαρόττα, Μεχίας, Μανθάτης (86′ Ποζατζίδης), Μπουλούλης, Σίλβα (63′ Τσιντώνης), Ματίγια, Κυνηγόπουλος (86′ Ρομαό), Μουστακόπουλος (75′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους, Λουκίνας.

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας (82′ λ.τ Δημόπουλος), Ρόβας (70′ Αρναρέλλης), Τάτος, Ακόστα, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Μπαράλες (70′ Πασάς), Παπατόλιος, Άλβες.

Τηλυκράτης - Γιούχτας 0-0

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Γιούχτα στη Λευκάδα. Οι δύο ομάδες είχαν λίγες στιγμές στο ματς και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να παραμένουν κοντά στην τελευταία θέση (+3) και τον Γιούχτα να κρατά αποστάσεις ασφαλείας (+9).

Τηλυκράτης Λευκάδας: Παρδάλος, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Ρίζος, Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Περιστέρης, Ντοναλντόνι.

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Μπρους, Κόλα, Φαζός, Αλεξόπουλος, Μπουτσάκης, Ροβίθης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης.

Πρόγραμμα (11η)

Σάββατο (09/12)

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β’ 1-1
Διαγόρας Ρόδου - Παναθηναϊκός Β’ 1-0

Κυριακή (10/12)

Ηλιούπολη - Χανιά 1-0
Athens Kallithea - Καλαμάτα 1-0
Τυληκράτης - Γιούχτας 0-0

Τετάρτη (13/12)

Ιωνικός - Αιγάλεω (15:00)

Η βαθμολογία

1. Athens Kallithea 23
2. Χανιά 22
3. Ηλιούπολη 20
4. Καλαμάτα 19
5. Διαγόρας 19
-------------------------
6. Ιωνικός 15
7. Γιούχτας 14
8. Παναθηναϊκός Β’ 9
9. Ολυμπιακός Β’ 8
10. Αιγάλεω 8
11. Tηλυκράτης 8
-------------------------
12. Παναχαϊκή 5

* Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με (-5) από την περσινή σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα