Γκέκας: «Σημαντικό βήμα για εμένα ο Τηλυκράτης»

Γκέκας: «Σημαντικό βήμα για εμένα ο Τηλυκράτης»

Newsroom
gekas_eurokinisi

bet365

Ο Φάνης Γκέκας που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία του Τηλυκράτη έδειξε αισιόδοξος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Τα «ηνία» του Τηλυκράτη πήρε πρόσφατα ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε χθες (14/12) επίσημα από την ομάδα της Super League 2. Ετσι επαναπατρίσθηκε (σ.σ. εργάζονταν στις μικρές κατηγορίες της Τουρκίας) και παλαίμαχος διεθνής φορ θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του club στο επερχόμενο ματς με το Αιγάλεω, ενώ μίλησε στο Metropolis για τη νέα σελίδα που γύρισε στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. «Νομίζω ότι για εμένα είναι ένα σημαντικό βήμα ο Τηλυκράτης, για να μπορέσω να προπονήσω στο μέλλον μία ομάδα που θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είχαμε κάποια προβλήματα στην Τουρκία. Είμαι τυχερός που βρέθηκε ο Τηλυκράτης που θα αποτελέσει πλέον ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε.«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται πάρα πολλά. Υπάρχουν ομάδες που σου δίνουν την δυνατότητα να δουλέψεις. Και ο Τηλυκράτης είναι μία από αυτές. Θέλω να κερδίσω εμπειρίες στην κατηγορία. Στην Τουρκία δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα. Ηταν επαγγελματικά μεν αλλά ήταν πιο δύσκολες οι καταστάσεις».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα