Καμπανιακός: Πήρε Μυστακίδη

Καμπανιακός: Πήρε Μυστακίδη

Newsroom
mystakidis_intime

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης με θητεία, μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League 2 και τον Καμπανιακό.

Στα γήπεδα μετά από περίπου ένα έτος αποφάσισε να επιστρέψει ο Γιάννης Μυστακίδης, καθώς υπέγραψε στον Καμπανιακό της Super League 2.

Ο 29χρονος επιθετικός που έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλο αλλά και σε ομάδες της Πολωνίας και της Ολλανδίας, ήταν εκτός δράσης από τον Γενάρη του 2023, όταν και αποχώρησε τότε από τον Πανσερραϊκό.

Ωστόσο ο Ελληνας στράικερ που στάθηκε και άτυχος λόγω τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν θα συνεχίσει την καριέρα του στο club της δεύτερης κατηγορίας, που μάλιστα ανακοίνωσε την απόκτησή του. «Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετική κίνηση στην οποία προχώρησε η Διοίκηση του Καμπανιακού προσθέτοντας ένα πολύ καλό όπλο στην φαρέτρα του Γιώργου Αμανατίδη ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας της σεζόν. Η Οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Γιάννη Μυστακίδη και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα