Παναθηναϊκός Β' – Γιούχτας 2-1: Νίκη ελπίδας οι «πράσινοι»

Newsroom
Παναθηναϊκός Β'

bet365

Σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για την παραμονή πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β', με τους «πράσινους» να επικρατούν με 2-1 του Γιούχτα.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναθηναϊκός Β' κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επικρατώντας για την 16η αγωνιστική του Γιούχτα με 2-1 στην Λιβαδειά. Οι «πράσινοι» με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 14 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 10η θέση. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί έμειναν στους 15 και είναι στην 8η.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Λώλη στο 34'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπιλάλ με σουτ έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αντωνίου κατάφεραν με τον Σαρδέλη να κάνουν στο 55' το 2-1, ένα προβάδισμα που κράτησαν ως το τέλος παίρνοντας τη σημαντική αυτή νίκη.

Σκόρερ: 39′ Μπιλάλ, 55′ Σαρδέλης – 34′ Λώλης

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Φουρτάδο (88΄Νταμπίζας), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (70΄ Μαντσίνι), Λάμψιας (88΄ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (45΄ Κυριόπουλος), Μπιλάλ (76΄ Προδρομίτης)

Γιούχτας Αρχανών(Κ. Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (88΄Γιουσέφ), Λιποράσε, Θεοδωράκης, Κωστανάσιος (65΄ Ροβίθης), Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75΄Δασκαλάκης), Μπουτσάκης (75΄Τσιρής), Μπρους (65΄ Βρετός), Αλεξόπουλος

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα