Καλαμάτα-Χανιά 0-5 : Σαρωτικό πέρασμα για τους Κρητικούς με σούπερ Μάναλη(vids)

Newsroom
Χανιά

bet365

Τα Χανιά πέρασαν σαν... σίφουνας μέσα από την Καλαμάτα επικρατώντας με 5-0, χάρις σε δύο γκολ των Μάναλη, Μιούλερ και ένα του Νίλι.

Σαρωτικά ήταν τα Χανιά μέσα στην Καλαμάτα όπου και επικράτησαν με 5-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 2. Μάλιστα τα τρία τέρματά τους σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος και τα δύο εξ αυτών μέχρι το 8', οπότε και ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς. .

Μόλις στο 2' ο Μάναλης με τρομερό κεραυνό άνοιξε το σκορ κι ο ίδιος παίκτης στο 8' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάτσε και απέναντι από την αντίπαλη εστία έκανε εύκολα το 2-0.

Οι γηπεδούχοι παραλίγο να μειώσουν με τον Μπαράλες αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ από τη γκάφα του Κάνιας έγινε το 3-0 από τον Νίλι στο 37.

Στο 71' ο Μιούλερ με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-4, η «Μαύρη Θύελλα» δεν μπόρεσε να μειώσει έστω με την εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 75' όταν ο Αργεντινός φορ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο 86' ο Μιούλερ και πάλι βρήκε δίχτυα για το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Ετσι, η Καλαμάτη έμεινε πολύ πίσω στη μάχη της ανόδου. Από την άλλη ομάδα του Ταουσιάνη μετά το κάζο στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματα και την 5άρα από τον Ιωνικό... ρέφαρε με σπουδαία διπλό και ξαναμπήκε στο «κόλπο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34′ λ.τ Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46′ Κατάλντι), Λόπεζ (46′ Τάτος), Ακόστα (46′ Ελιβέλτο), Πασάς, Μπαράλες.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65′ Κατσούρρι), Νίλι (65′ Μιούλερ), Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης.

Το 1-0 στο 2' με τον κεραυνό του Μάναλη:

Το 2-0 από τον Μάναλη μετά το λάθος του Κάτσε:

Το δοκάρι του Μπαράλες:

Η γκάφα του Κάνιας και το 3-0 από τον Νίλι:

Το 4-0 του Μιούλερ:

Το χαμένο πέναλτι του Μπαράλες:

Το 5-0 του Μιούλερ:

Η βαθμολογία των Play Off του Νοτίου Ομίλου

1. Athens Kallithea 27 (1 ματς)

2. Χανιά 25 (2 ματς)

3. Ιωνικός 21 (1 ματς)

4. Καλαμάτα 18 (1 ματς)

5. Ηλιούπολη 18 (1 ματς)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα