Καλαμάτα: «Τέλος» ο Τερζής, τα «ηνία» στον Αναστόπουλο

Καλαμάτα: «Τέλος» ο Τερζής, τα «ηνία» στον Αναστόπουλο

Newsroom
Καλαμάτα: «Τέλος» ο Τερζής, τα «ηνία» στον Αναστόπουλο

bet365

Ο Απόστολος Τερζής αποτελεί παρελθόν από την Καλαμάτα και στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» επέστρεψε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ραγδαίες ήταν στην Καλαμάτα οι εξελίξεις, μετά τη βαριά ήττα (5-0) που γνώρισε σήμερα (31/3) από τα Χανιά στο πρώτο της παιχνίδι για τα Play Off του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Ο Απόστολος Τερζής αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» όπου έμεινε για μόλις επτά ματς και διάδοχός του είναι ο Νίκος Αναστατόπουλος, ο οποίος ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα και από το 2019/20 και έπειτα την έχει κοουτσάρει σε 54 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αποστόλη Τερζή και το υπόλοιπο προπονητικό team. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Νέος προπονητής στην ομάδα μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο αναλαμβάνει ο Νίκος Αναστόπουλος στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Οι συνεργάτες του θα ανακοινωθούν αύριο. Η πρώτη προπόνηση του Αναστόπουλου θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του club.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα