Ιωνικός: Στη Νίκαια συνεχίζουν να «βράζουν» με τη διαιτησία του Βεργέτη

Ιωνικός: Στη Νίκαια συνεχίζουν να «βράζουν» με τη διαιτησία του Βεργέτη

Βεργέτης

bet365

Στον Ιωνικός παραμένουν εμφανώς προβληαμτισμένοι και σκασμένοι για τη διαιτησία του Βεργέτη στο ντέρμπι με την Athens Kallithea.

Στον Ιωνικό δεν έχουν ξεχάσει τα όσα έγιναν στο ματς με την Athens Kallithea. Με ανακοίνωσή τους, οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρθηκαν στη διαιτησία του Βεργέτη.

Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκαν σε δύο περιπτώσεις.

    "Στο 8’, ο ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και όχι απευθείας κόκκινη για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

    Στο 12’ υπάρχει εξόφθαλμο χέρι του ποδοσφαιριστή της Athens Kallithea μέσα στην περιοχή", όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και σήμερα στη Νίκαια οι άνθρωποι της ομάδας συζητούσαν το θέμα και είναι εμφανώς προβληματισμένοι αλλά και προϊδεασμένοι για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει στη συνέχεια της διαδικασίας των Play Off.

    Θυμίζουμε ότι φέτος, δεν είναι λίγες οι φορές που στη Νίκαια έχουν στραφεί κατά της διαιτησίας. Μετά το 5-1 επί των Χανίων στην πρεμιέρα οι Νικαιώτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τη μάχη της ανόδου, κάτι που απέδειξαν αγωνιστικά και στην Καλλιθέα και σαφώς ουδείς μπορεί να τους ξεγράψει.

    @Photo credits: INTIME
     

    SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα