Play Off Νοτίου Ομίλου: Η Ηλιούπολη έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί με διπλό στην Καλαμάτα

Newsroom
Η Ηλιούπολη νίκησε με 0-1 την Καλαμάτα

bet365

Η Ηλιούπολη μετά από τρεις σερί ήττες πέρασε νικηφόρα με 0-1 από την έδρα της Καλαμάτας για τα play off του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ηλιούπολη έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών που μετρούσε φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Καλαμάτας (0-1). Θεωρητικά αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο για την Καλαμάτα, βέβαια ο Έλληνας τεχνικός παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα καθώς είχε υπόλοιπο τιμωρίας μιας αγωνιστικής από την προηγούμενη θητεία του.

Η Ηλιούπολη πήρε το προβάδισμα στο 24' όταν ο Γιάννου με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Κόβαλ και έγραψε το 0-1 στην πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Η Καλαμάτα είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Περιστερίδη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 51' να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Παντελίδη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κόβαλ πλασάροντας δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η Καλαμάτα και στο δεύτερο μέρος είχε την κατοχή, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους στην Ηλιούπολη με εξαίρεση την κεφαλιά του Πασά στο 75' που έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Περιστερίδης. Η αθηναϊκή ομάδα διατήρησε το προβάδισμα ως το φινάλε φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Καλαμάτα: Κοβάλ, Μόζερ, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Αρίμπας, Κάτσε (73' Λόπες), Άλβες (63' Κατάλντι), Τάτος (83' Κάνιας), Ακόστα (63' Γρίβας), Πασάς (83' Κωτσόπουλος), Μπαράλες

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (70' Κρέτσι), Παντελίδης (92' Ανδρέου), Λατίνοβιτς, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (77' Μπαρμπάρο), Βενάρδος (77' Τσαφταρίδης)

Η βαθμολογία των play off του Νοτίου Ομίλου

1. Athens Kallithea 28 (2 ματς)
---------------------------------------
2. Χανιά 25 (2 ματς)

3. Ιωνικός 22 (2 ματς)

4. Ηλιούπολη 21 (2 ματς)

5. Καλαμάτα 18 (2 ματς)

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Πέμπτη 4/4

Χανιά - Καλλιθέα (15:00)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα