Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας 1-1: «Κόλλησαν» και παρέμειναν στην τελευταία θέση οι Πειραιώτες

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός Β' έμεινε χωρίς νίκη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Διαγόρα στο Ρέντη και παρέμεινε στην τελευταία θέση των play out του Νοτίου ομίλου.

Όλο και δυσκολότερα γίνονται τα πράγματα για τον Ολυμπιακό Β' ο οποίος αγνόησε τη νίκη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Διαγόρα, και παρέμεινε στον πάτο του πίνακα στα play out.

Ο Ολυμπιακός Β' έδειξε από την αρχή τις ορέξεις του και προσπάθησε να προηγηθεί έχοντας δύο καλές στιγμές τόσο με τον Αποστολόπουλο ο οποίος είδε την κεφαλιά του να πηγαίνει δίπλα από το δοκάρι ενώ ο Σαπουντζής είχε ένα καλό σουτ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Εκεί που οι Πειραιώτες πίεζαν για να βρουν το γκολ, ο Διαγόρας ήταν εκείνος που το κατάφερε εν τέλει όταν ο Μιχάλης Μανιάς νίκησε τον Παπαδούδη με ωραίο πλασέ και στο 60' έγινε το 0-1.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση καθώς οκτώ λεπτά μετά, ο Αλγκασίμ Μπα εκτέλεσε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι τον Λαδά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 68'. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ιμπαγάσα, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν στην τελευταία θέση του Νοτίου ομίλου.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Σαπουντζής, Πινακάς, Αργυρίου.

Διαγόρας: Λαδάς, Αρίας, Νικολής, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Λούκιτς, Βολάκης, Λεσάι, Μανιάς.

Αποτελέσματα

Σάββατο 20/04

Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας Ρόδου 1-1

Κυριακή 21/04

Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω (16:00)
Γιούχτας - Παναχαϊκή (16:00)

Βαθμολογία

Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)

Διαγόρας Ρόδου 26
Αιγάλεω 21
Παναχαϊκή 18
----------------------------
Παναθηναϊκός Β' 18
Γιούχτας 17
Ολυμπιακός Β' 16*

*Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί δέκα βαθμοί από πέρσι, κάτι που σημαίνει ότι στην επιμέρους βαθμολογία των play out είναι -5.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα