Δάκρυσε ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Εχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο στον Ηρακλή» (vid)

Δάκρυσε ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Εχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο στον Ηρακλή» (vid)

Newsroom
papadopoulos.jpg

bet365

Ο Ηρακλής πήρε σήμερα μία νίκη που ισοδυναμεί με «μισή» και πλέον παραμονή και ο τεχνικός του Σούλης Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα προσωπικό θέμα που ενδέχεται να μην του επιτρέψει να συνεχίσει στον Γηραιό.

Τη νίκη με 1-0 επί του Αιολικού που τον έφερε ακόμη πιο κοντά στον στόχο της παραμονής, πανηγύρισε σήμερα (22/4) ο Ηρακλής.

Μετά το ματς ο τεχνικός του Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους στον Γηραιό, όμως εμφανώς συγκινημένος όπου μεταξύ άλλων και δάκρυσε, αποκάλυψε πως λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος ενδέχεται ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα. «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο και στους παίκτες. Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα. Παρά τη σημερινή μας νίκη δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας στην κατηγορία. Εχουμε να διεκδικήσουμε άλλους 12 βαθμούς στο γήπεδο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», είπε αρχικά στο Action 24.

Και συνέχισε. «Αυτό που με ευχαριστεί σήμερα είναι ότι τα παιδιά έπαιζαν με μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί και είχαν υπομονή, ξέραμε κάποια στιγμή ότι θα σκοράρουμε και ο κόσμος που κι αυτός είχε υπομονή μας βοήθησε πολύ. Ηταν μία μεγάλη νίκη. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να πανηγυρίζει για την παραμονή του, αλλά μόνο για την άνοδο. Ολες οι νίκες είναι δύσκολες. Ολα τα ματς είναι δύσκολα. Εχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με έναν ξάδερφό μου που δίνει σκληρή μάχη και δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο εδώ».


 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα