Νταβέλης: «Θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την παρουσία τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου»

Νταβέλης: «Θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την παρουσία τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου»

Newsroom
ntouvelis

bet365

Ο Αχιλλέας Νταβέλης, ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, με θέμα την καταγγελία της Νίκης Βόλου.

Στη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλία βρέθηκε σήμερα (23/4) ο Αχιλλέας Νταβέλης και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Θωμά Καρανάσιο.

Θέμα της ήταν η καταγγελία της Νίκης Βόλου πως φίλοι των «βυσσινί» προπηλάκισαν τη σύντροφο και την αδερφή του ποδοσφαιριστή της Δήμητρη Λύταινα, στον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων.

Η πλευρά της ομάδας του καταδίκασε τα όσα συνέβησαν και ο μεγαλομέτοχός της σχολίασε πως υπάρχουν εμπεριστατωμένα στοιχεία για το συμβάν, ενώ η ΑΕΛ ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές την συνδρομή τους και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. «Εχουμε τη διαβεβαίωση του Στρατηγού ότι με βάση τον αθλητικό νόμο, η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη και θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την εξακρίβωση και για την παρουσία των ατόμων αυτών στο εδώλιο του κατηγορουμένου, εφ’ όσον αυτό κριθεί αναγκαίο και προσκομιστούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα