Ρούμπεν Πέρεθ: Αποχαιρέτησε τη Λεγκανές και γίνεται μέλος του Παναθηναϊκού

Ρούμπεν Πέρεθ: Αποχαιρέτησε τη Λεγκανές και γίνεται μέλος του Παναθηναϊκού

bet365

Έπειτα από μια πενταετία κατά την οποία έφτασε να είναι αρχηγός και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές με το κλαμπ στην LaLiga, ο Ρούμπεν Πέρεθ αποχαιρέτησε την Λεγκανές και θα φορέσει πλέον τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ θα υπογράψει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», διάρκειας δύο ετών, έχει ολοκληρώσει πλέον τη συνεργασία του με την Λεγκανές μένοντας ελεύθερος μετά την αδυναμία της ομάδας να πάρει την άνοδο, ωστόσο, όσα έζησε στο Μπουτάρκε, έκαναν μοναδική τη θητεία του εκεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

«Σήμερα ήρθε μια μέρα που δεν περίμενα ποτέ. Έπειτα από πέντε χρόνια είναι ώρα να πω “αντίο”. Είμαι ευλογημένος που είχα τη δυνατότητα να φορέσω αυτή τη φανέλα και να υπερασπιστώ αυτά τα χρώματα και πάντα το έκανα με υπερηφάνια και δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.

Θυμάμαι όλες τις στιγμές που έζησα ως επαγγελματίας και δηλώνω ότι απόλαυσα κάθε στιγμή με αυτή τη φανέλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο. Είναι αδύνατο να γράψω όλα τα ονόματα. Θα ήθελα να αφιερώσω και ορισμένα λόγια προς τους οπαδούς... Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να δένεται, να δείχνω σεβασμό και να μου δείχνουν. Μπορώ να πω ότι η συμπεριφορά σας απέναντί μου ήταν εξαιρετική. Είναι κρίμα που δεν μπορούσα να σας αποχαιρετήσω στο γήπεδο, σε γεμάτες εξέδρες, με μια νίκη.

Θα σας υποστηρίζω πάντα και θα σας ενθαρρύνω.

Σας αγαπώ...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα