Ολυμπιακός: Ο Νικόλης αποχαιρέτησε και συνεχίζει στα Χανιά

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Νικόλης αποχαιρέτησε και συνεχίζει στα Χανιά

bet365

Ο νέος ποδοσφαιριστής των Χανίων, Νικήτας Νικόλης αποχαιρέτησε με μήνυμά του στα social media τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Νικήτας Νικόλης με τον 20χρονο αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στα Χανιά. Με μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους γράφοντας:

«Ήρθε η στιγμή να τελειώσει αυτό το όμορφο ταξίδι. Ένα ταξίδι με καλές και κακές στιγμές. Ήρθα στην οικογένεια του Ολυμπιακού παιδί και φεύγω άντρας με πολλές όμορφες εμπειρίες ευχαριστώ για τα 6 υπέροχα χρόνο που ήμουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που με βοήθησαν να εξελιχθώ και σαν παίχτης και σαν άνθρωπο ευχαριστώ επίσης τους φυσικοθεραπευτές και τους φροντιστές. Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να ξανα υπάρξω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα