Λούκας Σάσα και Ματίγια μπορεί να ανταμώσουν στην Αραβία

Λούκας Σάσα και Ματίγια μπορεί να ανταμώσουν στην Αραβία

Newsroom
Λούκας Σάσα και Ματίγια μπορεί να ανταμώσουν στην Αραβία

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνέθεσαν πετυχημένο δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής του Άρη και πλέον είναι πιθανό να βρεθούν στο ίδιο Πρωτάθλημα καθώς έχουν προτάσεις από ομάδες της Αραβίας.

Ο Λούκας Σάσα αποχαιρέτησε τον Άρη έπειτα από μια πετυχημένη τριετία στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση. Μάλιστα, θεωρούταν δεδομένο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, μέχρι στιγμής όμως δεν επιβεβαιώνεται αυτή η αίσθηση. Παρότι μεσολάβησαν αρκετές ημέρες από την αποδέσμευσή του, δεν έχει ανακοινωθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του και πληροφορίες θέλουν τον Βραζιλιάνο μέσο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ομάδα της Αραβίας, δείχνοντας πολύ ξεκάθαρα ότι έχει δώσει προτεραιότητα στον οικονομικό παράγοντα.

Το συμβόλαιο του Χαβιέρ Ματίγια στον Άρη λήγει τυπικά σε λίγες ημέρες και μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις παραμονής του στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Χερμάν Μπούργος εισηγήθηκε την παραμονή του Ισπανού μέσου αλλά οι πρώτες συζητήσεις ανέδειξαν μεγάλη οικονομική διαφορά. Μάλιστα, εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες οι δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστική συζήτηση και γενικώς δεν διακρίνεται η πρόθεση νέας επαφής με σκοπό να διερευνηθεί κατά πόσο μπορεί να μειωθεί η οικονομική απόσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος μέσος έχει στα χέρια του δύο προοπτικές από την Αραβία αλλά και το Ντουμπάι, οπότε στο ενδεχόμενο που δεν υπάρξει νέα επαφή με τον Άρη, θα τις αντιμετωπίσει με την πρόθεση της αποδοχής μίας εξ’ αυτών. Και δεν αποκλείεται να «ανταμώσει» με τον Λούκας Σάσα στην Αραβία…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα