Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μάγκνουσον κόντρα στον Τσοκάι που μπήκε ως αλλαγή

Newsroom
Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μάγκνουσον κόντρα στον Τσοκάι που μπήκε ως αλλαγή

bet365

Αντίπαλοι λόγω των εθνικών τους ομάδων έπαιξαν ο Χόρντουρ Μάγκνουσον με τον Ένις Τσοκάι στο πλαίσιο του αγώνα Ισλανδία-Αλβανία, με τον πρώτο να παίζει ως βασικός και τον δεύτερο να περνάει αλλαγή.

Αρκετό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό είχε το παιχνίδι της Ισλανδίας με την Αλβανία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του UEFA Nations League.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι είχαν σε κάθε χώρα από έναν διεθνή ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμανα στρέψουν τα βλέμμα τους στο συγκεκριμένο ματς.

Για τους Ισλανδούς, στο βασικό σχήμα ξεκίνησε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στη θέση του στόπερ και έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ενώ από το 83ο λεπτό είχε αντίπαλό του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Ο Ένις Τσοκάι ήταν ο παίκτης που πήρε τη θέση του Μπαχράμι και έπαιξε για τα τελευταία επτά λεπτά συν τις καθυστερήσεις του αγώνα. Για την ιστορία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με την Ισλανδία να τερματίζει στην 2η θέση με τέσσερις βαθμούς και την Αλβανία 3η με δύο βαθμούς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα