Διαιτητές: Ο Στεφάνσκι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Σιδηρόπουλος στον Βόλο

Newsroom
Διαιτητές: Ο Στεφάνσκι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Σιδηρόπουλος στον Βόλο

bet365

Με τον Ντιανέλ Στεφάνσκι να είναι ο «άρχων» του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» και τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πολωνός διαιτητής Ντανιέλ Στεφάνσκι θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο «δικεφάλων» την Κυριακή (30/10-20:30) στην «OPAP Arena». Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι στο ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός, ο Ευάγγελος Μανούχος στο Ολυμπιακός - Λαμία και ο Γιώργος Τζοβάρας στο Άρης - ΟΦΗ.

Ο 45χρονος ρέφερι από την Πολωνία έρχεται να διαιτητεύσει για πρώτη φορά παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει όμως «διευθύνει» στην Ευρώπη παιχνίδια του Ολυμπιακού (με την Μακάμπι Χάιφα το 0-4 φέτος και με την Ρεάλ Μπέτις το 0-0 το 2018 στο «Γ.Καραϊσκάκης»), του Παναθηναϊκού (στο 2-2 με την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο το 2016) και του ΠΑΟΚ (στο 4-1 με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία το 2020).

Αναλυτικά οι διατητές της 10ης αγωνιστικής της Superleague:

29/10

Ιωνικός - Παναιτωλικός (17:00), Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου, Βοηθοί: Απτόσογλου και Πετρόπουλος, 4ος Βεργέτης και VAR οι Περράκης και Νικολαΐδης.

ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός (19:30), Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Δημητριάδης και Κουρομπύλια, 4ος Τσαγκαράκης και VAR οι Γκορτσίλας και Παπαδάκης.

30/10

Ολυμπιακός - Λαμία (16:00), Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος, Βοηθοί: Νικολακάκης και Καλαμπόκης, 4ος Αγγελάκης και VAR οι Παπαδόπουλος και Πάτρας.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος (16:30) , Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Κόλλιας και Μωϋσιάδης, 4ος Καραντώνης και VAR οι Τσακαλίδης και Κωνσταντίνου.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (19:30), Διαιτητής: Ντανιέλ Στεφάνσκι, Βοηθοί: Γκόλις και Ομπούκοβιτς, 4ος Κουτσιαύτης και VAR οι Μάλετς και Μπούξμπαουμ.

Άρης - ΟΦΗ (20:30), Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας, Βοηθοί: Κωστάρας και Καραλής, 4ος Κατοίκος και VAR οι Ευαγγέλου και Σπυρόπουλος.

31/10

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (18:00), Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης, Βοηθοί: Ψαρρής και Μπαλιάκας, 4ος Μαλούτας και VAR οι Γκάμαρης και Σαμοΐλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα