Βέρμπιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος»

Newsroom
Βέρμπιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος»

bet365

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και στην ατμόσφαιρα που προσφέρουν οι οπαδοί της ομάδας, στο πλαίσιο συνέντευξής του για την Εθνική Σλοβενίας.

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς αγωνίστηκε ως βασικός με το εθνόσημο της Σλοβενίας στα φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο, όπου η χώρα του μέτρησε ισάριθμες νίκες.

Ο ίδιος μίλησε στο σλοβένικο «Fuzbal» και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, μιλώντας για την ατμόσφαιρα που προσφέρουν οι οπαδοί του αλλά και το γεγονός πως είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος.

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωρισιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός», ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το αν οι «πράσινοι» είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της χώρας, με όπου ο ίδιος είπε: «Ναι, είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα