Ιωνικός: Επίσημο των Βαλεριάνου, Ρουμπουλάκου

Ιωνικός: Επίσημο των Βαλεριάνου, Ρουμπουλάκου

Newsroom
 Ιωνικός: Επίσημο των Βαλεριάνου, Ρουμπουλάκου

bet365

Ο 30χρονος αριστρερός μπακ είναι και πάλι παίκτης του Ιωνικού, που παράλληλα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 31χρονου.

Τις πρώτες του μεταγραφές ενόψει της χειμερινής περιόδου επισημοποίησε σήμερα (13/12) ο Ιωνικός, καθώς έγινε official η επιστροφή του Γιώργου Βαλεριάνου αλλά και η προσθήκη του Σίμου Ρουμπουλάκου.

Αμφότερες ήταν «κλεισμένες» από καιρό και απέμενε το τυπικό, όπερ και εγένετο, ενώ και οι δύο αφορούν τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο πρώτος που είχε αποχωρήσει μετά την έναρξη της τρέχουσας σεζόν συναντήθηκε πρόσφατα με το club, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και ανήκει εκ νέου στο δυναμικό της ομάδας, ενώ ο 31χρονος συμμετείχε από μέρες στις προπονήσεις και θα επαναπατριστεί για χάρη του Ιωνικού.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Βαλεριάνου στην ομάδα.

Μετά από συναντήσεις και συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση και τον προπονητή μας, οι παρεξηγήσεις που υπήρχαν λύθηκαν και αποφασίστηκε από κοινού η επιστροφή του Γιώργου στην ομάδα μας.

Η οικογένεια του Ιωνικού οφείλει να καλωσορίσει επίσης και τον Σίμο Ρουμπουλάκου. O 32χρονος αριστερός μπακ έχει περάσει από την Τσίντια και την Αράντ της Ρουμανίας, την αλβανική Κουκέσι αλλά και από Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα και Τρίγλια Ραφήνας.

Ευχόμαστε καλή τύχη και υγεία στους δύο ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα