ΕΠΟ: Αυξήθηκαν κατά τέσσερις οι διεθνείς διαιτητές

Newsroom
ΕΠΟ: Αυξήθηκαν κατά τέσσερις οι διεθνείς διαιτητές

bet365

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως όχι μόνο διατήρησε τις θέσεις διεθνών διαιτητών που κατείχε, αλλά πέτυχε να τις αυξήσει και κατά τέσσερις.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπέβαλε αίτημα στην FIFA για την διατήρηση των θέσεων των διεθνών διαιτητών που κατέχει η ομοσπονδία. Μάλιστα φέτος ζήτησε και αύξηση του αριθμού αυτών κατά τέσσερις, πράγμα που πέτυχε, όπως γνωστοποιήθηκε από την ετήσια κρίση των διεθνών αξιωματούχων διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπέβαλε αίτημα στη ΦΙΦΑ για τη διατήρηση των θέσεων των διεθνών διαιτητών που κατέχει η Ομοσπονδία.

Ειδικά για εφέτος ζητήθηκε επιπροσθέτως η αύξηση του δεδομένου αριθμού κατά τέσσερις θέσεις. Κατόπιν αυτού και κατά την ετήσια κρίση των διεθνών αξιωματούχων διαιτησίας, αφενός μεν διατηρήθηκε ο αριθμός των ήδη υπαρχόντων και αφετέρου προστέθηκαν τέσσερις επιπλέον αξιωματούχοι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα