Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Άνοιξε το σκορ ο Ολιβέιρα, «φωνάζουν» για φάουλ του Αουγκούστο οι γηπεδούχοι (vid)

Newsroom
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Άνοιξε το σκορ ο Ολιβέιρα, «φωνάζουν» για φάουλ του Αουγκούστο οι γηπεδούχοι (vid)

bet365

O ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Ολιβέιρα. Διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό οι γηπεδούχοι.

O ΠΑΟΚ έκοψε τον «Γόρδιο Δεσμό» κόντρα στον Παναιτωλικό στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Ο Νάρεϊ εκτέλεσε φάουλ από εξαιρετική θέση, ο Ολιβέιρα έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιάννη Ανέστη, ο οποίος νωρίτερα είχε «κρατήσει» την ομάδα του με τις αποκρούσεις του.

Οι Αγρινιώτες διαμαρτυρήθηκαν, καθώς στην αρχή της φάσης ο Αουγκούστο έσπρωξε τον Κολοβό και τον παρεμπόδισε να συμμετάσχει στη φάση. Ακολούθησε μια μικρή ένταση ανάμεσα στους παίκτες και εν τέλει το γκολ για το 0-1 μέτρησε κανονικά. Πέμπτο γκολ του Πορτογάλου σέντερ φορ σε 14 συμμετοχές στην τρέχουσα Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα