Λαμία: Ανακοίνωσε τον Βέργο

Newsroom
 Λαμία: Ανακοίνωσε τον Βέργο

bet365

Ο Νίκος Βέργος επαναπατρίστηκε και επίσημα, καθώς υπέγραψε στη Λαμία μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Η ώρα του επαναπατρισμού έφτασε για τον Νίκο Βέργο, καθώς ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε στη Λαμία και θα αγωνίζεται εκεί μέχρι το φινάλε της σεζόν ως δανεικός από την Βόλφσμπεργκερ της Αυστρίας.

Ο Ελληνας φορ που μετακινήθηκε εκεί το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία διετία στον Παναιτωλικό, είχε με τη φανέλα της ένα γκολ και μία ασίστ σε 16 εμφανίσεις του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Νίκο Βέργο, με τη μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπεργκερ της Αυστρίας με την οποία φέτος είχε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 26χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν πέρυσι στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναιτωλικού, έχει παίξει στο παρελθόν και σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης Β’, Έλτσε, Χέρκουλες και Βασάς.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!
...

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βέργος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την φανέλα της Λαμίας. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

@Photo credits: Lamia FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα