ΠΑΟΚ: «Λέο Μάτος σ’ ευχαριστούμε για όλα»!

ΠΑΟΚ: «Λέο Μάτος σ’ ευχαριστούμε για όλα»!

ΠΑΟΚ: «Λέο Μάτος σ’ ευχαριστούμε για όλα»!

bet365

Ο Λέο Μάτος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του και ο ΠΑΟΚ τον ευχαρίστησε για όλα όσα πρόσφερε στα πέντε χρόνια που φόρεσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Λέο Μάτος στα 36 του κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, φόρεσε το κουστούμι και ανέλαβε διοικητικό πόστο στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για μια πενταετία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κατέκτησε τίτλους, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της «ασπρόμαυρης» ιστορίας.

«Ένας αήττητος πρωταθλητής! Τρεις φορές Κυπελλούχος Ελλάδας! Ένας παίκτης που έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ σήμερα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σ' ευχαριστούμε για όλα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα