Και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπαγκαλιάνης

Newsroom
Και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπαγκαλιάνης

bet365

Παρελθόν και τυπικά από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Ο 22χρονος στόπερ χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του και επέστρεψε στον Ολυμπιακό, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του. Θα πάρουν κεντρικό αμυντικό οι Ηπειρώτες.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος στόπερ πήρε τις ευκαιρίες του, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στους «κυανόλευκους», κάτι που έτσι και αλλιώς ήταν γνωστό εδώ και βδομάδες και απλά ολοκληρώθηκε και τυπικά την Πέμπτη.

Όπως αναφέραμε οι Ηπειρώτες θα κοιτάξουν στην αγορά για κεντρικό αμυντικό που θα μπορέσει να βοηθήσει τους Παντελάκη και Εραμούσπε. Δεν θα γίνει δηλαδή κίνηση για να γίνει, καθώς αν δεν βρεθεί παίκτης που να μπορέσει να κάνει την διαφορά, δεν είναι απίθανο να μην υπάρξει κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα