Μάτος: «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο που μου έδωσες τόσα πολλά»

Μάτος: «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο που μου έδωσες τόσα πολλά»

Newsroom
Μάτος: «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο που μου έδωσες τόσα πολλά»

bet365

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο με ανάρτηση του στο Instagram.

O άλλοτε δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε ηλικία 36 ετών, ανέλαβε διοικητικό πόστο στη Βάσκο ντα Γκάμα, όμως πριν γίνει αυτό είχε συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά για αντίστοιχη θέση.

Ο Βραζιλιάνος με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε το αγάπημενο του ποδόσφαιρο και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην πορεία του αυτά τα 20 χρόνια. Με τους Θεσσαλονικείς αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι το 2021, έγινε αρχηγός, μέτρησε 168 συμμετοχές με 26 γκολ και 16 ασίστ, πήρε τρία κύπελλα και ήταν μέλος της ομάδας που πήρε αήττητο πρωτάθλημα.

Η ανάρτηση του Μάτος:

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο, ευχαριστώ ποδόσφαιρο που μου έδωσες τόσα πολλά, που μου έδωσες το προνόμιο να δω τον κόσμο, να ζω σε υπέροχα μέρη και να γνωρίσω απίστευτους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτά τα 20 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας αθλητής.

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, υπερέβαλα ορισμένες στιγμές, χαμογέλασα, έκλαψα… Κοιτάζω πίσω και δεν μετανιώνω για τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι γύρισα όλες τις πέτρες για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα