Ολυμπιακός: Κοντά στη Ρέιντζερς ο Ρασκίν που ακούστηκε για τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
Ολυμπιακός: Κοντά στη Ρέιντζερς ο Ρασκίν που ακούστηκε για τους «ερυθρόλευκους»

bet365

Ο Νίκολα Ρασκίν ήταν μία από τις περιπτώσεις που ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό αλλά φαίνεται πως ο παίκτης καταλήγει στη Ρέιντζερς.

Ο Νίκολα Ρασκίν είναι ένα από τα ταλέντα στα οποία είχε επενδύνει η Σταντάρ Λιέγης αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες, ο νεαρός χαφ προπονείται με την δεύτερη ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου.

Το όνομά του είχε συνδεθεί με αυτό του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής χωρίς να υπάρξει κάτι παραπάνω. Ωστόσο σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως θα καταλήξει στη Ρέιντζερς.

Συγκεκριμένα ο σκωτσέζικος σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και τη βελγική ομάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, η οποία ίσως λειτουργήσει ως... ντόμινο για τον Ολυμπιακό.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο Αγκιμπού Καμαρά των Πειραιωτών, που είναι ψηλά στη λίστα της Σταντάρ, είναι ο εκλεκτός για αντικαταστάτης του Ρασκίν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα