Λαμία: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Γιακουμάκη από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Newsroom
Λαμία: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Γιακουμάκη από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

bet365

Στην Κύπρο για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από τη Λαμία, θα αγωνιστεί ο Πέτρος Γιακουμάκης.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουρμισάι στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έκανε την ομάδα της Κύπρου να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Αυτός είναι ο Πέτρος Γιακουμάκης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον κυπριακό σύλλογο και παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από τη Λαμία για τους επόμενους έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ομάδα της Λαμίας για δανεισμό του 30χρονου Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Πέτρου Γιακουμάκη, μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Γιακουμάκης, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια με την ομάδα της Λαμίας στην Σούπερ Λιγκ και στο κύπελλο, ενω στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες του Λεβαδειακού, Ατρομήτου και της Βέροιας.

Τα “στατιστικά” του 30χρονου επιθετικού μέχρι στιγμής στην καριέρα του, είναι:

Λεβαδειακό: 133 ματς, 26 γκολ, 6 ασίστ
Ατρόμητο: 37 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ
Βέροια: 36 ματς, 8 γκολ, 9 ασίστ
Λαμία: 18 ματς, 1 ασίστ

Καλωσορίζουμε τον Γιακουμάκη στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα