Ατρόμητος: Στο εξωτερικό γράφουν πως θέλει να κρατήσει του Κούντε

«Ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει τον Κούντε αν μείνει ελεύθερος»

bet365

Ο Πιέρ Κούντε έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ατρομήτου, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό κι εκείνοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Africa-Foot», ο Πιέρ Κούντε έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στον Ατρόμητο και οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου θέλουν να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Ο 28χρονος Καμερουνέζος κεντρικός μέσος έχει παραχωρηθεί στο «αστέρι» ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, όμως έπειτα μένει ελεύθερος, αφού το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Εκεί, ακριβώς θέλει να μπει στο παιχνίδι ο Ατρόμητος προσφέροντάς του συμβόλαιο και διεκδικώντας την υπογραφή του.

Οι Πειραιώτες τον είχαν αγοράσει από την Μάιντς αντί 1,8 εκατ. ευρώ, ωστόσο μετά από ενάμιση χρόνο που έμεινε στο ρόστερ της ομάδας, τον έστειλαν δανεικό αρχικά για μισό χρόνο στην Μπόχουμ στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν και φέτος στον Ατρόμητο.

Την φετινή σεζόν έχει ήδη πραγματοποιήσει οκτώ συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου αγωνιζόμενος για 484 λεπτά ενώ αγωνίστηκε και στα πρόσφατα φιλικά της εθνικής Καμερούν με την Ρωσία και την Σενεγάλη στα μέσα του Οκτωβρίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα