Ολυμπιακός: Η Νότιγχαμ Φόρεστ κοστολογεί πέντε με έξι εκατ. ευρώ τον Σκάρπα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

ελλαδα

bet365

Το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα παραμένει στο προσκήνιο στη Βραζιλία καθώς η Σάντος τον έχει ψηλά στη λίστα της και η Νότιγχαμ έκανε ξεκάθαρες τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Παλμέιρας, ο Γκουστάβο Σκάρπα βρίσκεται ψηλά στις λίστες αρκετών ομάδων της Βραζιλίας αλλά και της Λατινικής Αμερικής.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού που ανήκει στην Νότιγχαμ έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις όμως το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τον αγγλικό σύλλογο, βάζει... φρένο σε οποιοδήποτε σενάριο.

Πριν λίγες μέρες ακούστηκε επίσημη κρούση της Ατλέτικο Μινέιρο για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή από το «UOL Esporte» ωστόσο νέο δημοσίευμα βάζει δυνατά στο κόλπο και τη Σάντος.

Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνου, ο Αλεξάντρε Γκάλο έχει φτιάξει ήδη τη λίστα του με μεγάλα ονόματα προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές για την προεδρία του συλλόγου σε έναν μήνα.

Ο Σκάρπα λοιπόν είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς και μάλιστα ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα, όμως γίνεται ξεκάθαρο ότι η Νότιγχαμ ζητάει ένα ποσό κοντά στα πέντε με έξι εκατ. ευρώ για να δώσει το πράσινο... φως προκείμενου να ολοκληρωθεί ο επαναπατρισμός του Βραζιλιάνου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα