Αραούχο: «Να σκοράρουμε περισσότερο για να τελειώνουμε τα παιχνίδια, να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αραούχο: «Να σκοράρουμε περισσότερο για να τελειώνουμε τα παιχνίδια, να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας» (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με την Λαμία και τόνισε πως αυτό που θέλει εκείνος περισσότερο είναι η ομάδα να δίνει χαρά στον κόσμο της.

Ο Σέρχιο Αραούχο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 3-0 και μετά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στην κάμερα του AEK TV τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα να μάθει να τελειώνει τα παιχνίδια σκοράροντας περισσότερα γκολ.

Ανέφερε επίσης πως είναι χαρούμενος για το βραβείο και πως θέλει να γεμίσει το σπίτι του με τέτοια, όμως αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι η ομάδα να δίνει χαρά στον κόσμο της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστέυω ότι σήμερα θέλαμε να μπούμε να κερδίσουμε και τα κατάφεραμε. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με ένα ή δύο γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Να τελειώνουμε, να κλειδώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια.

Είναι πολύ ωραίο να παίρνεις ένα βραβείο. Θέλω να γεμίσω το σπίτι μου με όσα περισσότερα βραβεία γίνεται. Είμαι χαρούμενος και αυτό που θέλω είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο όλη η ομάδα συνολικά».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα