Μπράμπετς για το πειθαρχικό του παράπτωμα: «Οφείλω σε όλους μία ειλικρινή συγγνώμη, θα με κατηγορώ για πάντα»

Newsroom
brabec_intime

bet365

Ο Γιάκουμπ Μπράμπτετς απολογήθηκε σε όλους στην Τσεχία, λίγες ημέρες μετά την αποπομπή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Εκτός Εθνικής Τσεχίας τέθηκε πρόσφατα ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, όπως και ακόμη δύο συμπαίκτες του, λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο στόπερ του Αρη «συνελήφθη» να κυκλοφορεί υπό την επήρεια αλκοόλ τη νύχτα που ακολούθησε το 1-1 με την Πολωνία μετά από σχετική του έξοδο σε μαγαζί στο Ολομουτς και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιξε κόντρα στην Μολδαβία.

Στην ιστοσελίδα «iDNES.cz.» φιλοξενείται μία τοποθέτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού για το ζήτημα, όπου και έδειξε μετανιωμένος και ζήτησε από όλους «συγνώμη».

«Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ηταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Οποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα