Παναθηναϊκός μεταγραφές: Φημολογία από την Βραζιλία για ενδιαφέρον της Σάντος για Αράο

«Εξασφαλίζει την ''σωτηρία'' της και τσεκάρει Αράο η Σάντος»

bet365

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα, η Σάντος είναι πιθανό να ενδιαφερθεί για τον Γουίλιαν Αράο του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που αποφύγει πάντα τον υποβιβασμό.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «mundobronegro» που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Φλαμένγκο, δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τον Γουίλιαν Αράο του Παναθηναϊκού, που έχει αγωνιστεί εκεί 6,5 χρόνια, στο οποίο αναφέρει πως η Σάντος είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι «Αλβινέγκρο», όπως αποκάλυψε ο διευθυντής τους, Πάουλο Ρομπέρτο Φαλκάο είχαν προσπαθήσει να κάνουν δικό τους τον 31χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο των «πρασίνων» το περασμένο καλοκαίρι, προτού καταλήξει στο «τριφύλλι», όμως δεν τα κατάφεραν, γιατί, όπως είπε, εκείνος τα βρήκε με μία ομάδα από την Σαουδική Αραβία, που δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν οικονομικά.

Βέβαια, τελικά ο παίκτης δεν έκλεισε εκεί, αφού χάλασε η συμφωνία αυτή, κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

«Είχαμε παίκτες σχεδόν κλεισμένους. Οι Άραβες ήρθαν και υπερκέρασαν την πρότασή μας για παράδειγμα για τον Αράο. Εμείς διαπραγματευτήκαμε με αυτόν και τελικέ έκλεισε στην Αραβία (εν τέλει το deal δεν έκλεισε και πήγε στον Παναθηναϊκό). Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Σαουδική Αραβία» ήταν τα λεγόμενά του.

Η Σάντος αυτή τη στιγμή βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με τέσσερις αγώνες να απομένουν στο Brasileiro κι έτσι πρωταρχικός στόχος της είναι να εξασφαλίσει την σωτηρία της. Έτσι, δεν σκοπεύει να κινηθεί για τον Αράο τώρα, όμως με την έναρξη του μεταγραφικού παραθύρου της επόμενης σεζόν.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Αράο λήγει το καλοκαίρι του 2025 με τον Παναθηναϊκό και ότι ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει, εκτός από την φανέλα της Φλαμένγκο, στην οποία πέρασε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, φόρεσε στην πατρίδα του κι εκείνες των Κορίνθιανς, Πορτουγκέσα, Τσαπεκοένσε, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Μποταφόγκο

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα