Ολυμπιακός: Κάνει restart μετά τον Βόλο με διαφοροποιήσεις σε προπονητή και οργανόγραμμά του

Ολυμπιακός: Κάνει restart μετά τον Βόλο με διαφοροποιήσεις σε προπονητή και οργανόγραμμά του

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Στον Ολυμπιακό η επόμενη ημέρα για την ομάδα δεν αναμένεται να έχει μόνο αλλαγή προπονητή καθώς θα προκύψουν και άλλες διαφοροποιήσεις στον σύλλογο.

Δεν θα είναι μόνο ο επικείμενος διάδοχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό το μόνο νέο πρόσωπο στην ομάδα όπως όλα δείχνουν. Ο Ισπανός τεχνικός που όπως διαφαίνεται χρονικά το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα θα το κάνει στον Βόλο εκτός έδρας (καθώς μπορεί οι εξελίξεις να... τρέχουν αλλά χρειάζεται και χρόνος για να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που θέλουν οι Πειραιώτες), θα είναι μία από τις αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει από τη Δευτέρα και μετά ένα γενικότερο restart με αλλαγές και στο οργανόγραμμά του. Για παράδειγμα στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών θα είναι και η έλευση του Πέδρο Άλβες σε έναν επιτελικό ρόλο για να συνεργάζεται με τον Ναβάρο, δεξί χέρι του Κορδόν.

Ως προς τα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο τα περισσότερα είναι από Πορτογαλία μεριά. Ονόματα όπως του Εσπίριτο Σάντο και του Κάρλος Καρβαλιάλ. Όπως φαίνεται λοιπόν οι αλλαγές είναι μπροστά για τον Ολυμπιακό αλλά βέβαια θα πρέπει να έχουμε και τα επίσημα πια δεδομένα στα χέρια μας αναφορικά με τις διαφοροποιήσεις που θα γίνουν και για την τελική μορφή επί του Οργανογράμματος.

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Εκεί όπου οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν μαζί τους 5.000 και πλέον φιλάθλους τους που θα τους στηρίξουν σε έναν ακόμα αγώνα μακριά από το Φάληρο.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα