Διαιτητές: Νέα αποχή, αναμένεται να δηλώσουν ξανά κώλυμα εκτός αν...

Newsroom
Νέα αποχή από τους διαιτητές, αναμένεται να δηλώσουν εκ νέου κώλυμα εκτός αν...

bet365

Οι διαιτητές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν την στάση τους και αναμένεται να δηλώσουν κώλυμα και για την αγωνιστική που έρχεται.

Τα όσα άκουσαν από τις διάφορες συναντήσεις δεν κατέστησαν ικανά να πείσουν τους διαιτητές να αλλάξουν γνώμη και απ' ότι φαίνεται εκείνοι θα δηλώσουν ξανά κώλυμα με το πρωτάθλημα της Superleague 1 να αναβάλλεται για δεύτερη σερί αγωνιστική. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει πρόβλημα στο ήδη επιβαρυμένο καλεντάρι που έχουν οι ομάδες.

Οι διαιτητές έχουν προθεσμία μέχρι την Τρίτη (12/12) στις 14:00 να δηλώσουν επίσημα εκ νέου κώλυμα για να απέχουν και την αγωνιστική αυτή. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτό είναι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ως προς την ασφάλειά τους, κάτι που σίγουρα δεν συνέβη με τις αποφάσεις που βγήκαν την Δευτέρα από την ΕΠΟ, αλλά και τα όσα άκουσαν στις συναντήσεις.

Τις εγγυήσεις αυτές που επιθυμούν περιμένουν να τις εξασφαλίσουν από κυβερνητικά στελέχη και γι' αυτό θέλουν να κάνουν συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα