Super League: Τέλος ο Κλάτενμπεργκ

Newsroom
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

bet365

Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρελθόν από την Super League αποτελεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς σταμάτησε η συνεργασία του με την Λίγκα.

Ραγδαίες είναι σήμερα οι εξελίξεις στην Super League. Αρχικά υπήρξε η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία του Συνεταιρισμού, με την Κάτια Κοξένογλου να είναι προσωρινή πρόεδρος μέχρι να υπάρξουν αρχαιρεσίες για να αναλάβει νέος επικεφαλής.

Παρελθόν ωστόσο αποτελεί και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, συνεργαζόταν με την Λίγκα, αλλά μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία μαζί του, καθώς οι ομάδες έκριναν πως δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί να είναι στην Super League, από την στιγμή που δεν έχει προσφέρει και κάτι σημαντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα