Απλήρωτοι από την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague οι διαιτητές

Newsroom
ελλαδα

bet365

Οι διαιτητές που έχουν σφυρίξει στη Stoiximan Superleague είναι απλήρωτοί από την 9η αγωνιστική μέχρι τώρα όπως προκύπτει από την πλευρά των διαιτητών.

Τον τελευταίο μήνα έχει γίνει μία σειρά από εξελίξεις όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα την Stoiximan Superleague.

Εκτός από τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία, με παιχνίδια χωρίς θεατές για τους επόμενους δύο μήνες, υπήρξε και η αποχή των διαιτητών μετά τα όσα έγιναν με τις απειλές στον Τάσο Παπαπέτρου.

Εν τέλει οι διαιτητές συμβιβάστηκαν με την ΕΠΟ και σφύριξαν κανονικά το περασμένο Σαββατοκύριακο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωστόσο όπως προκύπτει από την πλευρά τους, άπαντες είναι απλήρωτοι από την 9η αγωνιστική μέχρι και την τελευταία που έγινε το Σαββατοκύριακο που ήταν η 14η, δηλαδή συνολικά για πέντε αγωνιστικές.

Επίσης πρόβλημα με τις πληρωμές υπάρχει και στο πρωτάθλημα της Superleague 2 καθώς από την περσινή σεζόν οι διαιτητές δεν έχουν πληρωθεί για τα οδοιπορικά τους ενώ φέτος δεν είναι απλήρωτοι για οκτώ αγωνιστικές μέχρι στιγμής.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα