ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Ροζιέ, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ροσιέ

bet365

Στην Τουρκία γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βαλεντίν Ροζιέ, για τον οποίο μάλιστα αναμένεται να χτυπήσουν την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο, με το σύλλογο να αξιώνει 5.000.000 ευρώ.

Ο Βαλεντίν Ροζιέ, που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «aksam.com.tr».

Χαρακτηριστικά, τονίζεται ότι ο σύλλογος από την Πόλη θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έρθουν για τον 27χρονο, ο οποίος φέρεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα με την οποία μετράει ήδη 126 ματς, με 6 γκολ και 18 ασίστ. Φέτος έχει 21 εμφανίσεις με 2 ασίστ.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο». Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ γράφει πως η Μπεσίκτας θα αξιώσει περίπου 5.000.000 ευρώ καθώς αναζητά πόρους για να... χαλαρώσει το μπάτζετ της.

Ο Ροζιέ έχει αγωνιστεί επίσης στην Ντιζόν 60 φορές και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέτρησε 16 παρουσίες, ενώ είναι διεθνής 7 φορές με την Κ21 της εθνικής Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα