Άρης: Αυτά είναι τα τρία συμβόλαια από τα οποία θα ήθελε να απαλλαγεί…

Άρης: Αυτά είναι τα τρία συμβόλαια από τα οποία θα ήθελε να απαλλαγεί…

Ο Κάρλσον

bet365

Η περίπτωση του Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον δεν είναι η μοναδική που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον Άρη καθώς σκέψεις πρόωρου διαζυγίου υπάρχει και για τους Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς οι οποίοι ξεκάθαρα δεν υπολογίζονται.

Στην περίπτωση των τριών παραπάνω ποδοσφαιριστών έχει καταρριφθεί κάθε… κανένας της οικονομίας καθώς η προσφορά τους είναι αντιστρόφως ανάλογη του ύψους των συμβολαίων τους. Βέβαια, μεταξύ αυτών διαπιστώνονται σημαντικές διαφορές υπό την έννοια ότι ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που πήρε, ίσα-ίσα που έχει ενοχλήσει η αγωνιστική νωθρότητά του με τελευταίο παράδειγμα την αντίδρασή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Λαμία. Η δε υπόθεσή του είναι ιδιαίτερη διότι έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα και κυρίως, υποτίθεται ότι αποκτήθηκε με σκοπό να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, οι αγωνιστικές επιδόσεις του οδήγησαν στη σταδιακή συρρίκνωση του χρόνου συμμετοχής του.

Ο Σουηδός μετρά 17 συμμετοχές – συμπεριλαμβανομένων και των τριών για τα προκριματικά του Conference League – και η στατιστική προσφορά του είναι μηδενική. Μηδέν ασίστ, κανένα γκολ κυρίως όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει ούτε έναν (καλό) λόγο για να θυμόμαστε τη συμμετοχή του σ’ ένα παιχνίδι. Είχε θέση στην 11αδα σε πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος αλλά πέρασε καιρός από την τελευταία φορά. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πρόωρης συζήτησης για τη λύση του συμβολαίου του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αριστερού winger. Σε αυτό συνετέλεσε και ο Σουηδός.

Ο Ματαρίτα

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόναλντ Ματαρίτα. Ο Κοσταρινός μετρά μόλις μία συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο λόγος των διαδοχικών απουσιών του δεν είναι μόνο ο τραυματισμός του. Εξάλλου, ακόμη και στο διάστημα που δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δεν είχε ενεργή συμμετοχή στην ομάδα. Ο Ματαρίτα δείχνει δυσκολία προσαρμογής στο νέο περιβάλλον και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιχειρηθεί το πρόωρο διαζύγιο μαζί του.

Η περίπτωση του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς είναι διαφορετική υπό την έννοια ότι ο Κροάτης μέσος δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην καθημερινότητα της ομάδας. Ωστόσο, δεν έχει πείσει τον προπονητή του κι έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Για την ακρίβεια, η τελευταία εμφάνισή του στο χορτάρι ήταν στις καθυστερήσεις του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα