Βιλένα: Όταν το «Ντε Κάιπ» έκανε τον Ολλανδό να λυγίσει για τον θάνατο της μητέρας του (vid)

Όταν το «Ντε Κάιπ» έκανε τον Βιλένα να λυγίσει για τον θάνατο της μητέρας του (vid)

bet365

Η Eredivisie θυμήθηκε το συγκινητικό σκηνικό που είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί της Φέγενορντ για να συμπαρασταθούν στον τότε παίκτη τους, Τόνι Βιλένα για την απώλεια της μητέρας του.

Η απώλεια ενός εκ των δύο γονιών για έναν άνθρωπο είναι πάντα ένα τραγικό γεγονός, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει σε πρώιμη ηλικία. Την άσχημη αυτή εμπειρία είχε βιώσει και ο Τόνι Βιλένα του Παναθηναϊκού, όταν είχε χάσει την μητέρα του σε ηλικία μόλις 21 ετών το 2016.

Τότε ο 28χρονος τώρα Ολλανδός μέσος αγωνιζόταν στην Φέγενορντ και οι οπαδοί ετοίμασαν ένα από τα πιο συγκινητικά σκηνικά που έχουμε δει σε γήπεδο για να συμπαρασταθούν στον ποδοσφαιριστή τους για το τραγικό αυτό γεγονός.

Η Eredivisie ανήρτησε στο προφίλ στα social media το βίντεο από εκείνη τη μέρα, όπου φαίνονται οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας να τραγουδούν στον παίκτη το «You 'll never walk alone» και να κρατούν χιλιάδες στικ τούρτας, με τον ίδιο να συγκινείται και να ξεσπάει σε κλάμματα ενώ τον χαιρετούσαν και του εύχονταν συλληπητήρια οι αντίπαλοί του.

Δείτε το βίντεο με το εκπληκτικό αυτό σκηνικό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα