Παναθηναϊκός: Σενάρια στην Τουρκία για τους Γκεζάλ και Ροζιέ της Μπεσίκτας

Νίκος Κικίδης
Ροζιέ

bet365

Τους δυο μεταγραφικούς στόχους που ζήτησε ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό φέρνει στην επιφάνεια τουρκικό δημοσίευμα, οι οποίοι πρόκειται για τους Γκεζάλ και Ροζιέ της Μπεσίκτας.

Η παρέλαση ονομάτων που έχουν συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή της άφιξης του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο συνεχίζεται... Αυτή τη φορά στο προσκήνιο έρχονται τα ονόματα του Γάλλου δεξιού μπακ, Βαλεντίν Ροζιέ, και του Αλγερινού χαφ-εξτρέμ, Ρασίντ Γκεζάλ, που αγωνίζονται στη Μπεσίκτας!

Σύμφωνα με την τουρκική «Fotospor» αμφότεροι βρίσκονται στη λίστα του τριφυλλιού κατόπιν εισήγησης του Τερίμ, με την πράσινη ΠΑΕ μάλιστα να έχει επικοινωνήσει ήδη με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για τους ποδοσφαιριστές.

«Η ελληνική ομάδα επικοινώνησε με την Μπεσίκτας και για τους δύο παίκτες. Έλαβε πληροφορίες για την τιμή του Γάλλου δεξιού μπακ, ενώ ζήτησε επίσης αναφορές για τον τραυματισμό του Γκεζάλ» τονίζεται συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ των Τούρκων, το οποίο μάλιστα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με την περίπτωση του Ροζιέ, υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ!

Τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και η Τράμπζονσπορ άλλωστε φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γάλλο αμυντικό, με το δημοσίευμα πάντως να μην προβαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα