ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος παρουσιάζει δύο συλλεκτικές φανέλες της ομάδας

ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος παρουσιάζει δύο συλλεκτικές φανέλες της ομάδας

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος παρουσιάζει δύο συλλεκτικές φανέλες της ομάδας

bet365

Την προσεχή Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του θρύλου της ομάδας!

«Ταξίδι» στο παρελθόν για τους φίλους της ΑΕΚ.

Την Κυριακή (07/01) ο θρύλος της ομάδας, Θωμάς Μαύρος, θα βρεθεί στην OPAP Arena όπου θα παρουσιάσει δύο συλλεκτικές κιτρινόμαυρες φανέλες της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

Ένα πρωινό παρέα με τον Θωμά Μαύρο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλοι της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA στην πλατεία του Αετού, όπου θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80, καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους. Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ όλων των ηλικιών, τους μεγαλύτερους για να θυμηθούν μαζί τις στιγμές της δόξας του και τους νεαρότερους για να διδαχθούν το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα